Tips om at vælge den bedste kommercielt skydedøre

I dag den massive udvalg af skydedøre, der findes på markedet. Skydedøre er en alternativ tur til tryk og åbne døre. De er kendetegnet ved en masse fordele. Deres største fordel er at gemme den maksimale plads i de lokaler, hvor man også kan installere partitioner. Er du interesseret? Så tag et kig på nogle tips om valg af kommercielle skydedøre nedenfor. kommercielle skydedøre Foto - 2 1. Vær ikke bange ved de ord, du ikke forstår. Ordet “kit”, som etiketter skydedøre: et sæt. Det er ikke kvalitets -, sikkerheds-niveau, eller styrke faktor. Hvis der under den høring, udtales de vilkår, betydning du ikke kender, om at forklare dem.

2. Sættet skal indeholde følgende: en dør panelet selv, et billede, en guide kit, fittings, og en kassette. Sørg for, at sættet er komplet, hvis ikke i en butik, på én gang efter levering i tilstedeværelse af en ansvarlig person.

3. Den mekanisme af den skydedør, der er produceret med meget dør er nødvendige fittings og vejledninger af to typer, med fastsættelse og uden fastsættelse under beslaget, rulle vogne, den nederste snor, og skrue-negle. Hvis du har besluttet at købe udstyr til den skydedør, skal du nødvendigvis måler det. Længden af en guide, må nødvendigvis være to gange mere end bredden af døren-TZP de mekanismer, der skal svare til massen af en konstruktion i sig selv. Nyheder, der også findes på markedet af skydedøre. De er med en installeret ikke-kompleks, men meget nyttig enhed – et synchronizer. Det letter åbning og lukning af døren uden slag af en dør panel mod en anden på grund af en stål tovværk og blokke.

4. Mængden af dørpaneler afhænger af, hvor stor den nuværende åbning er. Antallet af døren paneler kan gå, før 8. Kun indbyggere i et kongeligt slot har råd til den maksimale mængde af dørpaneler

5. Hvis du er i besiddelse af den tilstrækkelige budget, er opmærksomme på glas og træ dør paneler. Disse er de dyre produkter, og på samme tid, de er flottere. Alle de glas der dele skal være af god kvalitet. Det bedste valg er triplex eller hærdet glas, dette materiale er stærk, holdbar og sikker. Hvis du ved et uheld ramte døren fra triplex, splinter, vil ikke flyve væk til de lokaler, film fra polymer vil beholde dem.

6. Hvis du mener, økonomiske muligheder, er opmærksomme på at døre fra spånplader, HDF, og træ elementer. Det er meget simpelt at tage sig af dem.

7. Man skal være omhyggelig I valg af materiale, hyppige løsning i dag er en naturlig masse af træ eller metal. Vælg døre i overensstemmelse med udformningen af dit interiør, aluminium modeller vil være fint egnet til art nouveau-eller high-tech. Disse konstruktioner er meget stærk, moderne og elegant, fremragende pasform. Man skal også tænke på deres komponenter, finish, struktur og indre puttings.

8. Sammen nødt til at vælge kvaliteten af installation med et køb af døren, fordi halvdelen af kvalitet afhænger af det.

9. Italiensk skydedøre er vidunderligt, for elskere af skønhed. Deres omkostninger er høje.

10. Hvis en pris er ikke så vigtigt, og kvaliteten er over alt, ikke mister tid-TZP – overveje et katalog af varer af tyske fabrikanter.

11. Den spanske skydedøre er den mest forståelige kategori af interroom døre. Deres pris er rimelig, og disse døre ikke er snydt på skønhed. Kvaliteten skal være afbalanceret af skønhed. Det er vigtigt: døren skal være pålidelige med en lang sigt af brugervenlighed, men på samme tid smuk, med en original tegning eller et andet design. kommercielle skydedøre Foto - 3 kommercielle skydedøre Foto - 4 kommercielle skydedøre Foto - 5 kommercielle skydedøre Foto - 6 kommercielle skydedøre Foto - 7 kommercielle skydedøre Foto - 8

EN | CZ | DK | ES | FR | GR | HU | IT | NL | NO | PO | SE | SK | TR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock detector